Myymälä

Myymälä

Myymälämme palvelee sinua arkisin aamu seitsemästä ilta viiteen ja lauantaisin kahdeksasta kahteen. Valikoimistamme löydät niin tuulilasinpyyhkijät, kuin nesteet ja öljytkin sekä muut hyödylliset tarvikkeet. Saatavilla myös kahvia, limonadia, iltapäivälehdet ja pientä makeaa.

Huoltojen ajat voidaan sopia myös paikan päällä myymälässä ja pesua odotellessa voit vaikka selailla uusia rengas ja vanne -kuvastoja. Kassalle voit maksaa myös poltto-aineostoksesi.

Tul kaffel! Meiltä saat kaikista ostoksista myös plussaa!

  • Myymälästämme tarvikkeet sinulle ja autollesi.

Neste yrityskortit ja tilaaminen

Neste Yrityskortti tarjoaa palvelukseesi maan tiheimmän asemaverkoston. Kortilla tankkaat Nesteen polttonesteitä vaivattomasti sekä hyödyt liikenneasemaverkoston monipuolisista palveluista.

Huomaathan, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Tunnistautuminen onnistuu suomalaisten pankkitunnusten lisäksi myös Ruotsin,Tanskan, Norjan, Viron, Latvian sekä Liettuan tunnuksilla.

Voit myös tilata hakemuksen asiakaspalvelustamme osoitteesta kortit@neste.com. Jos palautat hakemuksen meille postitse tai sähköpostitse, muistathan liittää hakemukseen kopiot allekirjoittajien passeista tai henkilökorteista.

Onko Nestekorttisi kadonnut ?

Kadonneiden korttien asiakaspalvelu palvelee 24h: 0800 196 196

Kortin myöntämisen periaatteet

Neste Maksuaikakortin myöntämiseksi edellytetään, että:

  • yrityksellä on ollut toimintaa vähintään 2 vuotta
  • yritys on taloudellisesti vakaa, eikä sillä ole maksuhäiriömerkintöjä
  • yrityksen vastuuhenkilöillä ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Neste tekee päätöksen maksuvälineen myöntämisestä kulloinkin voimassaolevien maksuväline-ehtojen mukaisesti ja varaa aina itselleen oikeuden olla hyväksymättä maksuvälinehakemusta mistä tahansa syystä ja/tai tarjota prepaid-korttia. Prepaid tarkoittaa maksuvälinettä, jolla tehtävät ostot on maksettava Nesteelle ennen ostotapahtumaa.