Myymälä

Myymälämme palvelee sinua arkisin aamu seitsemästä ilta viiteen ja lauantaisin kahdeksasta kahteen. Valikoimistamme löydät niin tuulilasinpyyhkijät, kuin nesteet ja öljytkin sekä muut hyödylliset tarvikkeet. Saatavilla myös kahvia, limonadia, iltapäivälehdet ja pientä makeaa.

Huoltojen ajat voidaan sopia myös paikan päällä myymälässä ja pesua odotellessa voit vaikka selailla uusia rengas ja vanne -kuvastoja. Kassalle voit maksaa myös poltto-aineostoksesi.

Tul kaffel!

Meiltä saat kaikista ostoksista myös plussaa!

keskon_laehiluettava_plussa_kortti_palkittiin_articleimage_2010

NESTE YRITYSKORTIT

Neste Yrityskortti tarjoaa palvelukseesi maan tiheimmän asemaverkoston. Kortilla tankkaat Nesteen polttonesteitä vaivattomasti sekä hyödyt monipuolisista palveluista liikenneasemaverkostossa.

Neste Yrityskortin tilaaminen

Huomaathan, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Tunnistautuminen onnistuu suomalaisten pankkitunnusten lisäksi myös Ruotsin,Tanskan, Norjan, Viron, Latvian sekä Liettuan tunnuksilla.

Onko Neste-korttisi kadonnut?

Kadonneiden korttien asiakaspalvelu palvelee 24h 0800 196 196

Kortin myöntämisen periaatteet

Neste Maksuaikakortin myöntämiseksi edellytetään lähtökohtaisesti, että yritys:

– on ollut toimintaa vähintään 2 vuotta
– se on taloudellisesti vakaa, eikä sillä ole maksuhäiriömerkintöjä,
– eikä vastuuhenkilöillä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Neste tekee päätöksen maksuvälineen myöntämisestä kulloinkin voimassaolevien maksuväline-ehtojen mukaisesti ja varaa aina itselleen oikeuden olla hyväksymättä maksuvälinehakemusta mistä tahansa syystä ja/tai tarjota prepaid-korttia. Prepaid tarkoittaa maksuvälinettä, jolla tehtävät ostot on maksettava Nesteelle ennen ostotapahtumaa.

Kommentit suljettu.