Myymälä

Myymälämme palvelee sinua arkisin aamu seitsemästä ilta viiteen ja lauantaisin kahdeksasta kahteen. Valikoimistamme löydät niin tuulilasinpyyhkijät, kuin nesteet ja öljytkin sekä muut hyödylliset tarvikkeet. Saatavilla myös kahvia, limonadia, iltapäivälehdet ja pientä makeaa.

Huoltojen ajat voidaan sopia myös paikan päällä myymälässä ja pesua odotellessa voit vaikka selailla uusia rengas ja vanne -kuvastoja. Kassalle voit maksaa myös poltto-aineostoksesi.

Tul kaffel!

Meiltä saat kaikista ostoksista myös plussaa!

keskon_laehiluettava_plussa_kortti_palkittiin_articleimage_2010

Nestekortti yrityksille ja yksityishenkilöille

Neste oil yrityskortti

Neste Oil Yrityskortti tarjoaa palvelukseesi maan tiheimmän asemaverkoston. Tankkaat ympäristömyötäistä Neste-bensiiniä tai -dieseliä sekä hyödyt monipuolisista palveluista, kuten esim. Motorest-taukopaikoista, Quick Shop -päivittäistavaramyymälöistä, K-market -ruokakaupoista ja Quick Wash -autonpesuasemista.

Voit valita Neste Oil Yrityskortin yrityksen tarpeiden mukaan, joko niin, että kortin käyttöoikeus on mahdollisimman kattava tai siten, että kortin käyttöoikeutta on rajoitettu. Valittavanasi on myös Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti sekä Neste Oil  D-kortti ammattiliikenteen ja yritysten kuljetuskaluston tarpeisiin.

Neste Oil Yrityskortti Suomessa. Suomessa voit käyttää Neste Oil Yrityskorttia yli 530 Neste Oil- ja Neste Oil Express -asemalla. Ammattiliikenteellä on käytössään runsas 320 D-/Truck-asemaa, joista yli 250 on 2-laatuasemia. Neste-moottoripolttoöljyn tankkausmahdollisuus on noin 150 D-/Truck-asemalla.

Lisätietoja kortin hinnoittelusta: Hinnoittelu Neste Oil -asemaverkostossa -sivuilla »

Neste Oil Yksityiskortilla saat monia etuja maan tiheimmässä asemaverkostossa. Voit tankata Neste-bensiiniä tai Neste Pro Dieseliä sekä käyttää monipuolisia myymälä-, kauppa-, kahvila- ravintola- ja pesupalveluita.

Korttiasiakkaanamme saat polttoneste-edun Suomen palveluasemilta ja Neste Oil -automaattiasemilta. Etu on 1,5 snt/litra. Neste Oil Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Oil Yksityiskortilla, ei muiden kanta-asiakaskorttien edut ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Yksityiskortin polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste oil yksityiskortti

Suomessa voit käyttää Neste Oil Yksityiskorttia lähes 500 Neste Oil- ja Neste Oil Express -asemalla. Ammattiliikenteen Neste Oil Truck-asemilla yksityiskortti ei käy maksuvälineenä. Asemahaulla löydät helposti Neste Oilin asemat ja niiden palvelut kotimaassa ja ulkomailla:

www.neste.fi/asemahaku

Kortti toimii Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa

Neste Oil -kortit toimivat maksuvälineenä Neste Oil -asemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä, sekä yhteistyökumppaniemme, Preemin ja Statoilin asemilla Ruotsissa.  Neste Oil Yksityiskortti toimii Preem-liikenneasemilla miehitettyjen asemien kassoilla sekä tunnusluvulla automaattiasemilla (ei Såifa-asemilla).Ulkomailla ostetut tankkaukset laskutetaan ostopaikan mittarihinnalla.

Perheenjäsenille rinnakkaiskortit

Neste Oil Yksityiskortille voi saada myös rinnakkaiskortteja. Rinnakkaiskorttia voi hakea kaikki 15 vuotta täyttäneet samassa taloudessa asuvat henkilöt. Rinnakkaiskorttien hakeminen edellyttää maksuvälinesopimuksen täyttämistä ja allekirjoittamista. Rinnakkaiskorttiostot laskutetaan samalla laskulla pääkortin kanssa. Eri korttien ostot ovat eriteltyinä laskussa korteittain.

Täytä ja allekirjoita hakemus sähköisesti

Neste Oil on ottanut käyttöön asiakirjojen sähköiset allekirjoitukset Signom-allekirjoituspalvelun avulla. Voit nyt täyttää ja allekirjoittaa Neste Oil Yksityiskorttihakemuksen sähköisesti. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Tästä pääset täyttämään ja allekirjoittamaan hakemuksen sähköisesti »

Täytä, tulosta ja lähetä hakemus postitse

Neste Oil Yksityiskortin voit tilata käyttöösi myös ilman sähköistä allekirjoitusta.
Perehdy huolella sopimusehtoihin, joihin sitoudut allekirjoitettuasi hakemuksen. Tulosta hakemus ja sopimusehdot kahtena kappaleena tai nouda hakemus lähimmältä Neste Oil -palveluasemalta. Palauta alkuperäinen allekirjoitettu hakemus sekä sopimusehdot sivun oikeasta reunasta löytyvässä palautuskuoressa.

E-lasku

Mikäli Neste Oil Yksityiskortin lasku toimitetaan e-laskuna, kortin käytöstä ei veloiteta 2,50 euron tilinhoitomaksua.

Korttiasioissa sinua palvelee Neste Oil Asiakaspalvelu:
puh. 0200 80100 (0,16 €/min + pvm/mpm) arkisin klo 8 – 16  tai sähköpostilla:

kortit@nesteoil.com.

Kommentit suljettu.