Joko sinulla on Neste-kortti?

Kortti yrityksille

Neste Oil Yrityskortti tarjoaa palvelukseesi maan tiheimmän asemaverkoston. Tankkaat ympäristömyötäistä Neste-bensiiniä tai -dieseliä sekä hyödyt monipuolisista palveluista, kuten esim. Motorest-taukopaikoista, Quick Shop -päivittäistavaramyymälöistä, K-market -ruokakaupoista ja Quick Wash -autonpesuasemista.

Voit valita Neste Oil Yrityskortin yrityksen tarpeiden mukaan, joko niin, että kortin käyttöoikeus on mahdollisimman kattava tai siten, että kortin käyttöoikeutta on rajoitettu. Valittavanasi on myös Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti sekä Neste Oil  D-kortti ammattiliikenteen ja yritysten kuljetuskaluston tarpeisiin.

Kortti yksityishenkilöille

Korttiasiakkaanamme saat polttoneste-edun Suomen palveluasemilta ja Neste Oil -automaattiasemilta. Etu on 1,5 snt/litra. Neste Oil Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Oil Yksityiskortilla, ei muiden kanta-asiakaskorttien edut ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Yksityiskortin polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

 

Bookmark the kestolinkki.

Kommentit suljettu.