ARVOISAT ASIAKKAAMME


Vaikka tällä hetkellä vallitsee poikkeustila, olemme normaalisti avoinna, mutta seuraamme kuitenkin jatkuvasti tilannetta ja suosituksia. Olemme myös tehostaneet hygieniatasoa niin myymälässämme kuin huoltamon puolella.
Sinun, asiakkaamme, turvallisuuden vuoksi olemme tehneet muutaman vaihtoehdon helpottamaan arkea koronan keskellä:

🔹 Noudamme tarvittaessa autosi huoltoon sekä tuomme sen huollettuna takaisin. Näin sinun ei tarvitse riskeerata itseäsi, varsinkin jos kuulut riskiryhmään.


🔹 Riskiryhmille suoritamme esimerkiksi pyörienvaihdot myös ajanvarauksella. Myös muita palveluita saatavilla riskiryhmiä mielessä pitäen, soita ja kerro, millaista palvelua kaipaisit.


🔹 Rengas- ja huoltotarjoukset saat kätevästi sähköpostitse tai puhelimitse. Näin vähennämme lähikontaktia ja minimoimme mahdolliset riskit tartunnasta. Laita sähköpostia osoitteeseen info@nesteuki.fi tai soita numeroon 02 842 4500.


🔹 Huollot ja renkaat hoituvat kätevästi AD Laskulla, näin maksaminen onnistuu kätevästi vaikka etänä. Lisäksi halutessasi saat enemmän maksuaikaa tai voit valita maksatko laskun osissa tai kokonaan. Lisätietoa AD Laskusta löydät osoitteesta www.ad-finland.com/ad-lasku


Muista kuitenkin:
– Älä tuo autoasi huoltoon, jos olet sairaana.
– Jos mahdollista, suositaan poikkeustilan aikana sähköistä kanssakäymistä.


Kiitämme asiakkaitamme ymmärryksestä.
Yhdessä eteenpäin. 😊

Bookmark the kestolinkki.

Kommentit suljettu.